Nagelstyling

Wat betreft mooie en verzorgende (teen)nagels bent u hier op het juiste adres. Van een verzorgende manicure tot lange of korte kunstnagels.

Nagel Behandelingen

Gellak

Zorgt voor een langdurig kleur en glans op uw nagels en/of teennagels. Gellak wordt als gewone lak aangebracht, maar wordt uitgehard onder een led lamp en blijft hierdoor minimaal 3 weken goed zitten. Bij een gellak behandeling krijgt u eerst een base coat over de nagel. Dit beschermd uw eigen nagels, daarna krijgt u 2 lagen van de gelpolish aangebracht. Als boven laag wordt de topcoat aangebracht. Dit kan een topcoat zijn met bijvoorbeeld glans, glitter of mat.

Versteviging

Wil je graag stevigere nagels, omdat je eigen nagels snel afbreken of buigen? Dan is de nagel versteviging behandeling wat voor u. Als versteviging gebruik ik acryl of rubberbase. Over de versteviging kan er een gellak aangebracht worden. Bij een nagelversteviging worden u eigen nagels verstevigd en niet verlengd.

Nieuwe Set

Voor het zetten van een nieuwe set nagels werk ik met acryl. Acryl nagels maak je met acrylpoeder en een acryl liquid. Acryl hardt uit aan de lucht en vormt een stevige nagel. Een nieuwe set met verlenging wordt gewerkt met tips of sjablonen. Bij een nieuwe set kunt u kiezen uit verschillende nagels. Een Babyboom, Naturallook, French, mooie nagels met een gellak of nail art.

foto charlene

Charlene de Gooijert

Masseuse & nagelstyliste